Nyheder

      


ÅBNINGSTIDER

Tårnet
Året og døgnet rundt.
Borde-bænke ved tårnet

Entré til tårnet: 5 kr.

Elevatoren
Åben kl. 8 - 20
Tur/retur 20 kr.


Kiosken 2018
Takker for en fantastisk sommersæson
Har nu kun åbent i f.m. arrangementer

Ring om særaftaler:
Tlf. 24986966


Borde-bænke ved kiosken
og i det grønne område


 Toiletter
Kl. 7 – 22

***
Indmeldelse
i DKs højeste forening 

 

Nyheder28-09-2018 Foredrag med Fjeldkongen


EKSKLUSIVT FOREDRAG TIL EJER BJERGES 1-ÅRS FØDSELSDAG

Kom til GRATIS fødselsdagsfest 3. oktober kl. 19.00 på Landsbyordningen Ejer Bavnehøj og mød forfatter Roger Pihl. Nordmanden der gav Danmark bjerge.

Formanden for Ejer Bjerge, Morten Rose Vilholm indleder med en fortælling om, hvad der sket i foreningens første leveår. Han løfter også sløret for de projekter, der er på tegnebrættet i det kommende år. Og så er der selvfølgelig kaffe og lagkage til alle, for det er jo fødselsdag!

Herefter holder den anerkendte norske forfatter Roger Pihl foredrag over teamet 'Tilfældighederne er vore venner'. Det hele startede som en spøg i 2001. Tre små hæfter med titlen 'Guide til det danske høyfjellet' blev revet væk. Bjergbiblen 'Guide til Danmarks bjerge' (2005) med samtlige toppe minimum 100 meter over havet er for længst udsolgt. Det foreløbige højdepunkt udkom som 'Danmarks Bjerge' (2015) på Forlaget Haase. 

I al beskedenhed stod Roger også fadder til navnet Ejer Bjerge, da Stednavneudvalget godkendte navnet i 2011. For som han selv siger: "Ejer Bjerge kan blive en mærkevare. Fremtiden tilhører de modige, de som tænker nyt og vover at skille sig ud.”

Fjeldkongen af Danmark vil på en underholdende måde og let letforståeligt norsk vil fortælle os om vores klenodie, Ejer Bjerge og andre beslægtede højdepunkter. 

Af hensyn til lagkagens omfang/højde er tilmelding nødvendigt: www.ejerbavnehoj.nemtilmeld.dk


  Tilbage

Del siden:
Kiosken går på hæld

Møllehjulet melder om en helt fantastisk sommersæson. Tak for al opbakning! Kiosken er nu kun åben i forbindelse med arrangementer på Ejer Bavnehøj. Ring om gruppebesøg og særaftaler på tlf. 24986966.

Læs mere

Ny bog - DANMARKS BJERGE

»Hvis Schweiz kan have en flåde, kan Danmark vel også have sine alper,« hævder bjergkongen af Danmark, norske Roger Pihl i en ny bog. Fem muligheder for at møde forfatteren.
Læs mere

Mod nye Bavnehøjder

Realdania støtter et forprojekt, der skal afdække højdepunktets potentiale som national attraktion, formidlings- og mødested med baggrund i stedets kulturhistorie, landskab og natur.
Læs mere - Se video (2:57)

National seværdighed

Ejer Bjerge er af Vejdirektoratet ophøjet til en national seværdighed. Berlingske skriver ligefrem om en bjergkæde. Nu må der skiltes med brune Johanneskors.
Læs mere - Se video (28:00)

Sheltere med udsigt

Overnat i det fri tættest ved stjernerne.To sheltere, borde-bænke, bålplads med grill og multtoilet, informationstavler.
Læs mere