Nyheder

      


ÅBNINGSTIDER

Tårnet
Året og døgnet rundt.
Borde-bænke ved tårnet

Entré til tårnet: 5 kr.

Elevatoren
Lukket for sæson 2020
Åbner til april 2021

Kiosksæson 2020

Møllehjulet er åben i sommerhalvåret:
I påsken, helligedage og weekender maj-september.
Åben hver dag i skolernes sommerferie.
Kiosken er lukket i vinterhalvåret
- bortset særlige events annonceret på Facebook.

Ring om gruppebesøg, bestilling af aftensmad (take away) og særaftaler på tlf. 29999084.


Borde-bænke ved kiosken
og i det grønne område


 Toiletter
Kl. 7 – 22


***
Indmeldelse
i DKs højeste forening

 

Nyheder28-09-2018 Foredrag med Fjeldkongen


EKSKLUSIVT FOREDRAG TIL EJER BJERGES 1-ÅRS FØDSELSDAG

Kom til GRATIS fødselsdagsfest 3. oktober kl. 19.00 på Landsbyordningen Ejer Bavnehøj og mød forfatter Roger Pihl. Nordmanden der gav Danmark bjerge.

Formanden for Ejer Bjerge, Morten Rose Vilholm indleder med en fortælling om, hvad der sket i foreningens første leveår. Han løfter også sløret for de projekter, der er på tegnebrættet i det kommende år. Og så er der selvfølgelig kaffe og lagkage til alle, for det er jo fødselsdag!

Herefter holder den anerkendte norske forfatter Roger Pihl foredrag over teamet 'Tilfældighederne er vore venner'. Det hele startede som en spøg i 2001. Tre små hæfter med titlen 'Guide til det danske høyfjellet' blev revet væk. Bjergbiblen 'Guide til Danmarks bjerge' (2005) med samtlige toppe minimum 100 meter over havet er for længst udsolgt. Det foreløbige højdepunkt udkom som 'Danmarks Bjerge' (2015) på Forlaget Haase. 

I al beskedenhed stod Roger også fadder til navnet Ejer Bjerge, da Stednavneudvalget godkendte navnet i 2011. For som han selv siger: "Ejer Bjerge kan blive en mærkevare. Fremtiden tilhører de modige, de som tænker nyt og vover at skille sig ud.”

Fjeldkongen af Danmark vil på en underholdende måde og let letforståeligt norsk vil fortælle os om vores klenodie, Ejer Bjerge og andre beslægtede højdepunkter. 

Af hensyn til lagkagens omfang/højde er tilmelding nødvendigt: www.ejerbavnehoj.nemtilmeld.dk


  Tilbage

Del siden: